luni, 23 mai 2011

Trece, trece primăvara!

Am avut o primăvară tare ploioasă!

Vremea nu prea a ţinut cu noi pană acum.

La Prima Evadare, după 2 zile in care am avut parte de ceva soare, toţi "evadaţii" sperau cu inima stransă că totuşi meteorologii s-au înşelat, că ploaia va întârzia măcar o zi ..  N-a fost să fie aşa! Pentru unii un chin, însă pentru toţi curajoşii prezenţi la start o PROVOCARE! Felicitările sunt de prisos, ştim toţi că în final au caştigat "lupta cu ei"! Şi admiraţia noastră a tuturor.

Primavara cea ploioasă e pe terminate; în sfâşit, caldură şi soare! Predominant, să nu ne bucurăm prea tare! Pe alocuri mai sunt si averse. Adesea!

Nu, nu e cazul să vă neliniştiţi, iubitori de bălţi şi de noroaie. Pădurea, prietena noastra, ne va păstra în umbra sa "material derapant" inca pentru o vreme.

Iar dacă vremea'i însorita, acum plouă cu evenimente cicliste. 

In afara competitiilor, promoterii  mersului pe bicicleta ne ofera sansa de a socializa cu alti biciclisti, in dorinta de a  atrage cat mai multi oameni catre sport si in special către ciclism.

In data de 14 mai a inceput sezonul Bike Walk si speram ca urmatoarele plimbari nu se vor lasa asteptate.

Fetele au evenimetul dedicat special lor - SkirtBike in data de 29 mai.

Iar in 5 iunie va incepe sezonul 2011 Cube Days. Asteptam sa vedem ce surprize ne-au pregatit organizatorii, in locatia deja cunoscuta: Strandul Cernica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu